Γιουβεντουσ Φανελα - Αυτή είναι η νέα φανέλα της Γιουβέντους για το 2020-21 ... : Επίσημη πρόταση στην μπάγερν για την απόκτηση του νταβίντ αλάμπα τον ιανουάριο κατέθεσε η γιουβέντους.

Info Populer 2022

Γιουβεντουσ Φανελα - Αυτή είναι η νέα φανέλα της Γιουβέντους για το 2020-21 ... : Επίσημη πρόταση στην μπάγερν για την απόκτηση του νταβίντ αλάμπα τον ιανουάριο κατέθεσε η γιουβέντους.

Γιουβεντουσ Φανελα - Αυτή είναι η νέα φανέλα της Γιουβέντους για το 2020-21 ... : Επίσημη πρόταση στην μπάγερν για την απόκτηση του νταβίντ αλάμπα τον ιανουάριο κατέθεσε η γιουβέντους.
Γιουβεντουσ Φανελα - Αυτή είναι η νέα φανέλα της Γιουβέντους για το 2020-21 ... : Επίσημη πρόταση στην μπάγερν για την απόκτηση του νταβίντ αλάμπα τον ιανουάριο κατέθεσε η γιουβέντους.

Γιουβεντουσ Φανελα - Αυτή είναι η νέα φανέλα της Γιουβέντους για το 2020-21 ... : Επίσημη πρόταση στην μπάγερν για την απόκτηση του νταβίντ αλάμπα τον ιανουάριο κατέθεσε η γιουβέντους.. Είναι ο πιο επιτυχημένος σύλλογος στην ιστορία του ιταλικού ποδοσφαίρου έχοντας κατακτήσει 36 πρωταθλήματα ιταλίας. Ενα ξεχωριστό δώρο θέλησαν να προσφέρουν οι άνθρωποι της γιουβέντους στον κριστιάνο ρονάλντο, για τα 750 τέρματα που έφτασε στην καριέρα του. Η τρίτη φανέλα της αεκ παρουσιάστηκε και επίσημα. Ολα αυτά δεν ισχύουν φυσικά για το πρώτο γκολ του κριστιάνο με τη φανέλα της γιουβέντους που ήταν. Juˈvɛntus) είναι ποδοσφαιρικός σύλλογος που ιδρύθηκε το 1897 και εδρεύει στο τορίνο της ιταλίας.

Ενα ξεχωριστό δώρο θέλησαν να προσφέρουν οι άνθρωποι της γιουβέντους στον κριστιάνο ρονάλντο, για τα 750 τέρματα που έφτασε στην καριέρα του. Πλούσιο σε επιλογές το σημερινό ποδοσφαιρικό κουπόνι, με τις αναμετρήσεις σε γερμανική bundesliga, ισπανική laliga και α' πορτογαλίας να δεσπόζουν. Tα ξεχωριστά σχέδια για τους θρύλος της γιουβέντους από τα footshirts. Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, videos για γιουβεντουσ στο to10.gr. Πέταξε τη φανέλα του στους οπαδούς στο τέλος του αγώνα.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ... ΤΗ ΝΕΑ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ Ο ΠΟΓΚΜΠΑ ...
ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ... ΤΗ ΝΕΑ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ Ο ΠΟΓΚΜΠΑ ... from images.newsnowgreece.com
Ο κριστιάνο ρονάλντο αγωνίστηκε στο ματς της γιουβέντους με τη φερεντσβάρος για την 3η. Η γιουβέντους είναι η πρώτη ομάδα που επισημοποίησε το ενδιαφέρον της για τον νταβίντ αλάμπα, καθώς η διοίκηση της μπάγερν μονάχου έχει αποφασίσει να μην τον κρατήσει στο ρόστερ της. Το απίστευτο «ψαλίδι» του κριστιάνο ρονάντο στον πρώτο προημιτελικό του champions league ανάμεσα στην τότε ομάδα του ρεάλ μαδρίτης και τη νυν ομάδα του, γιουβέντους. Tα ξεχωριστά σχέδια για τους θρύλος της γιουβέντους από τα footshirts. Συγκεκριμένα, η φανέλα θα είναι μαύρη, όμως τα διακριτικά θα είναι κίτρινα με κάποιους να τη παρομοιάζουν με την όψη της. Επίσημη πρόταση στην μπάγερν για την απόκτηση του νταβίντ αλάμπα τον ιανουάριο κατέθεσε η γιουβέντους. Η γιουβέντους υποδέχεται τη ρεάλ με στόχο την εκδίκηση για τον περσινό τελικό, ενώ σεβίλλη και μπάγερν james, javi martínez/thiago, müller; Είναι ο πιο επιτυχημένος σύλλογος στην ιστορία του ιταλικού ποδοσφαίρου έχοντας κατακτήσει 36 πρωταθλήματα ιταλίας.

Λίγη ώρα μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου με την ισπανική ομάδα, ο σέρχιο αραούχο, ανέβασε φωτογραφία στα social media με τη φανέλα της αεκ και όπως ήταν φυσικό έγινε δέκτης.

Η τρίτη φανέλα της αεκ παρουσιάστηκε και επίσημα. Ο κάρλος ζέκα πέτυχε ακόμα ένα γκολ με την φανέλα της κοπεγχάγης, το οποίο μάλιστα ο ελληνοπορτογάλος χαφ της κοπεγχάγης έκανε ακόμα μια εξαιρετική εμφάνιση με την φανέλα της. Λίγη ώρα μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου με την ισπανική ομάδα, ο σέρχιο αραούχο, ανέβασε φωτογραφία στα social media με τη φανέλα της αεκ και όπως ήταν φυσικό έγινε δέκτης. *η γιουβέντους πανηγύρισε τη νίκη στα 4/5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της με αντίπαλο την ίντερ. Τη νέα της φανέλα αποκάλυψε η γιουβέντους. Τη νέα της φανέλα παρουσίασε η γιουβέντους με βίντεο που ανέβασε στο twitter. Ο αντόνιο κόντε μιλάει για τη γιουβέντους. Η γιουβέντους υποδέχεται τη ρεάλ με στόχο την εκδίκηση για τον περσινό τελικό, ενώ σεβίλλη και μπάγερν james, javi martínez/thiago, müller; Ο μάσιμο καρέρα γεννήθηκε στις 22 απριλίου 1964. Μπαρτσελόνα και γιουβέντους αναμετρώνται απόψε (08.12.2020 / 22:00) στο «καμπ νου», αλλά τα… βλέμματα πέφτουν πάνω στους δύο σούπερ σταρ των ομάδων, λιονέλ μέσι και κριστιάνο ρονάλντο. Το απίστευτο «ψαλίδι» του κριστιάνο ρονάντο στον πρώτο προημιτελικό του champions league ανάμεσα στην τότε ομάδα του ρεάλ μαδρίτης και τη νυν ομάδα του, γιουβέντους. Ενα ξεχωριστό δώρο θέλησαν να προσφέρουν οι άνθρωποι της γιουβέντους στον κριστιάνο ρονάλντο, για τα 750 τέρματα που έφτασε στην καριέρα του. Η γιουβέντους είναι η πρώτη ομάδα που επισημοποίησε το ενδιαφέρον της για τον νταβίντ αλάμπα, καθώς η διοίκηση της μπάγερν μονάχου έχει αποφασίσει να μην τον κρατήσει στο ρόστερ της.

Refers to person, place, thing, quality, etc. Σους «16» του champions league έχουν προκριθεί, μετά και τα αποτελέσατα της τρίτης, παρί σεν ζερμέν, ρεάλ μαδρίτης, μπάγερν μονάχου, τότεναμ, μάντσεστερ σίτι και γιουβέντους. Είναι ο πιο επιτυχημένος σύλλογος στην ιστορία του ιταλικού ποδοσφαίρου έχοντας κατακτήσει 36 πρωταθλήματα ιταλίας. Η γιουβέντους υποδέχεται τη ρεάλ με στόχο την εκδίκηση για τον περσινό τελικό, ενώ σεβίλλη και μπάγερν james, javi martínez/thiago, müller; Ολα αυτά δεν ισχύουν φυσικά για το πρώτο γκολ του κριστιάνο με τη φανέλα της γιουβέντους που ήταν.

Γιουβεντίνοι και "πολίτες" πικάρουν τον Μπαλοτέλι - ΒΙΝΤΕΟ
Γιουβεντίνοι και "πολίτες" πικάρουν τον Μπαλοτέλι - ΒΙΝΤΕΟ from media.enikos.gr
Η φανέλα της εμφάνισης με την οποία έπαιζε μπάσκετ στο γυμνάσιο ο πρώην πρόεδρος των ηπα μπαράκ ομπάμα εκποιήθηκε σε δημοπρασία. *η γιουβέντους πανηγύρισε τη νίκη στα 4/5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της με αντίπαλο την ίντερ. Είναι ο πιο επιτυχημένος σύλλογος στην ιστορία του ιταλικού ποδοσφαίρου έχοντας κατακτήσει 36 πρωταθλήματα ιταλίας. Οι οπαδοί της αεκ βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της ομάδας στα σπάτα και μίλησαν σε σκληρή γλώσσα στους ποδοσφαιριστές. Τρεις παίκτες φόρεσαν την καινούργια φανέλα των πρωταθλητών ιταλίας. Ενα ξεχωριστό δώρο θέλησαν να προσφέρουν οι άνθρωποι της γιουβέντους στον κριστιάνο ρονάλντο, για τα 750 τέρματα που έφτασε στην καριέρα του. © ap photo/antonio calanni o mίραλεμ πιάνιτς με τη φανέλα της μπαρτσελόνα σε αγώνα κόντρα στην πρώην ομάδα του, γιουβέντους, για το champions league. Ο κριστιάνο ρονάλντο αγωνίστηκε στο ματς της γιουβέντους με τη φερεντσβάρος για την 3η.

Το απίστευτο «ψαλίδι» του κριστιάνο ρονάντο στον πρώτο προημιτελικό του champions league ανάμεσα στην τότε ομάδα του ρεάλ μαδρίτης και τη νυν ομάδα του, γιουβέντους.

Λίγη ώρα μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου με την ισπανική ομάδα, ο σέρχιο αραούχο, ανέβασε φωτογραφία στα social media με τη φανέλα της αεκ και όπως ήταν φυσικό έγινε δέκτης. Τη νέα της φανέλα παρουσίασε η γιουβέντους με βίντεο που ανέβασε στο twitter. Οι οπαδοί της αεκ βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της ομάδας στα σπάτα και μίλησαν σε σκληρή γλώσσα στους ποδοσφαιριστές. Επίσημη πρόταση στην μπάγερν για την απόκτηση του νταβίντ αλάμπα τον ιανουάριο κατέθεσε η γιουβέντους. Ολα αυτά δεν ισχύουν φυσικά για το πρώτο γκολ του κριστιάνο με τη φανέλα της γιουβέντους που ήταν. Η γιουβέντους παρουσίασε το σχέδιο της νέας εμφάνισής της για την αγωνιστική περίοδο 2018/19. Η φανέλα της εμφάνισης με την οποία έπαιζε μπάσκετ στο γυμνάσιο ο πρώην πρόεδρος των ηπα μπαράκ ομπάμα εκποιήθηκε σε δημοπρασία. Συγκεκριμένα, η φανέλα θα είναι μαύρη, όμως τα διακριτικά θα είναι κίτρινα με κάποιους να τη παρομοιάζουν με την όψη της. Πραγματοποίησε μια σημαντική όσο και μακρόχρονη καριέρα ως ποδοσφαιριστής, κατά την οποία φόρεσε τη φανέλα των γιουβέντους. Το απίστευτο «ψαλίδι» του κριστιάνο ρονάντο στον πρώτο προημιτελικό του champions league ανάμεσα στην τότε ομάδα του ρεάλ μαδρίτης και τη νυν ομάδα του, γιουβέντους. Τα χρώματα της γιουβέντους είναι ως γνωστόν τα ασπρόμαυρα. Ψύχραιμος μπροστά στην εστία, με παγωμένο αίμα και στο σωστό σημείο την κατάλληλη στιγμή. Αυτή είναι είναι η φανέλα της ομάδας για τα εντός έδρας παιχνίδια της.

Πραγματοποίησε μια σημαντική όσο και μακρόχρονη καριέρα ως ποδοσφαιριστής, κατά την οποία φόρεσε τη φανέλα των γιουβέντους. Η γιουβέντους υποδέχεται τη ρεάλ με στόχο την εκδίκηση για τον περσινό τελικό, ενώ σεβίλλη και μπάγερν james, javi martínez/thiago, müller; © ap photo/antonio calanni o mίραλεμ πιάνιτς με τη φανέλα της μπαρτσελόνα σε αγώνα κόντρα στην πρώην ομάδα του, γιουβέντους, για το champions league. Η γιουβέντους είναι η πρώτη ομάδα που επισημοποίησε το ενδιαφέρον της για τον νταβίντ αλάμπα, καθώς η διοίκηση της μπάγερν μονάχου έχει αποφασίσει να μην τον κρατήσει στο ρόστερ της. Λίγη ώρα μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου με την ισπανική ομάδα, ο σέρχιο αραούχο, ανέβασε φωτογραφία στα social media με τη φανέλα της αεκ και όπως ήταν φυσικό έγινε δέκτης.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ... ΤΗ ΝΕΑ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ Ο ΠΟΓΚΜΠΑ ...
ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ... ΤΗ ΝΕΑ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ Ο ΠΟΓΚΜΠΑ ... from images.newsnowgr.com
Η γιουβέντους είναι η πρώτη ομάδα που επισημοποίησε το ενδιαφέρον της για τον νταβίντ αλάμπα, καθώς η διοίκηση της μπάγερν μονάχου έχει αποφασίσει να μην τον κρατήσει στο ρόστερ της. Λίγη ώρα μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου με την ισπανική ομάδα, ο σέρχιο αραούχο, ανέβασε φωτογραφία στα social media με τη φανέλα της αεκ και όπως ήταν φυσικό έγινε δέκτης. Ολα αυτά δεν ισχύουν φυσικά για το πρώτο γκολ του κριστιάνο με τη φανέλα της γιουβέντους που ήταν. Η τρίτη φανέλα της αεκ παρουσιάστηκε και επίσημα. Ο κάρλος ζέκα πέτυχε ακόμα ένα γκολ με την φανέλα της κοπεγχάγης, το οποίο μάλιστα ο ελληνοπορτογάλος χαφ της κοπεγχάγης έκανε ακόμα μια εξαιρετική εμφάνιση με την φανέλα της. Ο μάσιμο καρέρα γεννήθηκε στις 22 απριλίου 1964. Μπαρτσελόνα και γιουβέντους αναμετρώνται απόψε (08.12.2020 / 22:00) στο «καμπ νου», αλλά τα… βλέμματα πέφτουν πάνω στους δύο σούπερ σταρ των ομάδων, λιονέλ μέσι και κριστιάνο ρονάλντο. Η γιουβέντους υποδέχεται τη ρεάλ με στόχο την εκδίκηση για τον περσινό τελικό, ενώ σεβίλλη και μπάγερν james, javi martínez/thiago, müller;

© ap photo/antonio calanni o mίραλεμ πιάνιτς με τη φανέλα της μπαρτσελόνα σε αγώνα κόντρα στην πρώην ομάδα του, γιουβέντους, για το champions league.

Το απίστευτο «ψαλίδι» του κριστιάνο ρονάντο στον πρώτο προημιτελικό του champions league ανάμεσα στην τότε ομάδα του ρεάλ μαδρίτης και τη νυν ομάδα του, γιουβέντους. Η γιουβέντους παρουσίασε το σχέδιο της νέας εμφάνισής της για την αγωνιστική περίοδο 2018/19. Πέταξε τη φανέλα του στους οπαδούς στο τέλος του αγώνα. Juˈvɛntus) είναι ποδοσφαιρικός σύλλογος που ιδρύθηκε το 1897 και εδρεύει στο τορίνο της ιταλίας. Η τρίτη φανέλα της αεκ παρουσιάστηκε και επίσημα. Τρεις παίκτες φόρεσαν την καινούργια φανέλα των πρωταθλητών ιταλίας. Τα χρώματα της γιουβέντους είναι ως γνωστόν τα ασπρόμαυρα. Επίσημη πρόταση στην μπάγερν για την απόκτηση του νταβίντ αλάμπα τον ιανουάριο κατέθεσε η γιουβέντους. Η φανέλα της εμφάνισης με την οποία έπαιζε μπάσκετ στο γυμνάσιο ο πρώην πρόεδρος των ηπα μπαράκ ομπάμα εκποιήθηκε σε δημοπρασία. Ενα ξεχωριστό δώρο θέλησαν να προσφέρουν οι άνθρωποι της γιουβέντους στον κριστιάνο ρονάλντο, για τα 750 τέρματα που έφτασε στην καριέρα του. © ap photo/antonio calanni o mίραλεμ πιάνιτς με τη φανέλα της μπαρτσελόνα σε αγώνα κόντρα στην πρώην ομάδα του, γιουβέντους, για το champions league. Ο αντόνιο κόντε μιλάει για τη γιουβέντους. Οι οπαδοί της αεκ βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της ομάδας στα σπάτα και μίλησαν σε σκληρή γλώσσα στους ποδοσφαιριστές.

Τα χρώματα της γιουβέντους είναι ως γνωστόν τα ασπρόμαυρα γιουβεντουσ. Είναι ο πιο επιτυχημένος σύλλογος στην ιστορία του ιταλικού ποδοσφαίρου έχοντας κατακτήσει 36 πρωταθλήματα ιταλίας.
Advertisement

Iklan Sidebar